Fri frakt på paket från 500 kr | 30 dagar öppet köp

Har du frågor om våra surfskis? ➢ Ring oss på 0531-12540

har du frågor om våra kajaker? ➢ ring oss på 0531-12540

Surfski nyheter från Nelo

Surfski nyheter från Nelo

Många nya surfski produkter 2020 - och hur du kan testa dem

I god tid innan den nya paddelsäsongen böjar på riktigt har vi uppgraderat hemsidan med många nya och intressanta produkter för dig som tränar surfski och kajak. Vaikobi presenterar nya flytvästar och kläder. Mocke surfski produkter finns nu med i vårt sortiment och kan skickas direkt från Sverige för snabb leverans.

Nelo surfski 2020 - ett nytt sortiment

Nelo presenterade i mars sitt nya surfski sortiment för 2020. Alla Nelo surfskis i komposit material kommer finnas i flera storlekar och ett mer enhetligt och lättbegripligt storleks-system. Alla nya modeller hittar du här på vår hemsida. Nelo 540 är ny i sortimentet för i år som en efterlängtad modell för många som redan har lite erfarenhet i surfski paddling. Den kommer finnas bara i en storlek till att börja med. Alla andra storlekar kommer under säsongen 2020. Och Viper 46 Ski kommer finnas i storlek XXL från i år. Den stora innovationen som Nelo presenterade för den nya surfski flottan var en helt ny skrovdesign som fick stor uppmärksamhet och som har flera fördelar. Läs allt om det nya skrovkonceptet och vilka fördelar det har här.

Riktiga surfskis för barn

Nelo bygger from 2020 surfskis för barn i samarbete med Future Kids. Det finns tre modeller som passar barn i olika ådrar. De har rätt storlek, rätt design och rätt vikt för de yngsta paddlare. Nelos junior surfskis fungerar lika bra oavsett om ni ska paddla gemensamt med familjen, ordna kanotskola eller bedriva ungdomsverksamhet i kanotklubben. Alla barn-surfskis hittar du här.

Testa surfskis och andra produkter 

För att hitta rätt surfski för 2020 erbjuder vi flera test-tillfällen. Dels på surfski tävlingar och kanot regattor. Du hittar alla viktiga arrangemang i vår nya tävlings och event kalender för paddling

Om du vill testa surfski i din närhet kan du enkelt skriva upp dig i listan nedan. Markera de modeller du vill testa, från instegs surfski till elit modell. Vi meddelar dig när vi kommer vara i din närhet så att du kan testa och hitta rätt surfskimodell för dig.

 

Vill du får en överblick över hur de nya Nelo surfskimodeller skiljer sig i fart så kan du läsa om det här i vår blogg

Christian Dietz

Christian Dietz