Fri frakt på paket från 500 kr | 30 dagar öppet köp

Har du frågor om våra surfskis? ➢ Ring oss på 0531-12510

har du frågor om våra kajaker? ➢ ring oss på 0531-12510

Support & Kontakt

Skicka ett meddelande

Har du frågor kring våra produkter eller tjänster? Kontakta oss gärna direkt. Frågor som kräver expertis besvaras personligen av mig. För allmänna frågor kring leveranser, returer och lagersaldo ber vi dig att läsa våra FAQ först. Mest går det snabbast att få svaret där.

/Christian Dietz

Klubbeställningar

Om du handlar för en kanotklubb erbjuder vi möjligheten att betala mot faktura. Notera att webbordrar hanteras snabbast ifall det är brådskande.

Köp ett presentkort

Om du vill köpa presentkort (tex för att dela ut som pris vid tävlingar) kan du göra det direkt här på hemsidan. Om du har speciella önskemål kan du kontakta oss.

Boka Tid

Ibland kan det vara bra att kunna prata ostörd. Därför kan du t.ex. boka telefontid för produktfrågor som kräver lite mer förklaring. Eller kanske du vill boka tid för en provpaddling eller konsultation i träningsfrågor. Du kan boka tid för följande ämnen hos oss.

Du kan även ringa oss direkt för kortare frågor på 0531-12510.

  • Produktrådgivning (telefon)
  • Konsultation i träningsfrågor (Zoom)
  • Boka provpaddling hos oss
  • Boka besök hos oss
  • Boka tekniklektion

Besök oss

Du är välkommen att besöka oss i vår showroom i Bengtsfors i Dalsland. Här har du möjlighet att se och prova hela vår kollektion på kläder & tillbehör, testa ett antal kajaker, surfskis, SUP-brädor samt paddlar.

Du kan även kombinera testtillfället med coaching eller en teknik-lektion. Vill du ta dig mer tid så har vi gästrum direkt här på vår anläggning.

Om du vill besöka oss ber vi dig att boka en tid i förväg för att säkerställa att någon finns på plats. Produkttester och coaching bokas alltid med Christian.

DIETZ / BOOTSHAUS
Norra Grean 4 · 66691 Bengtsfors

Tel: 0531-12510

Org-nr: 740619-5672
 
Vår support är öppet vardagar kl 9:00 - 16:00
×

Artikel:

Registrera dig för att få ett meddelande när den här produkten finns åter i lager.

Tack! Vi meddelar dig när produkten är tillbaka. Stäng