Fri frakt på paket från 500 kr | 30 dagar öppet köp

Har du frågor om våra surfskis? ➢ Ring oss på 0531-12510

har du frågor om våra kajaker? ➢ ring oss på 0531-12510

Nelo Viper-serien är det perfekta valet för paddlare som både vill njuta av motionspaddling för att förbättra sin kondition och färdigheter i kanot. Med breddmått som sträcker sig från 42 till 60 cm ger Viper kajaker dels betydlig bättre stabilitet än renodlade racingkajaker utan att du behöver välja bort paddelergonomi, fart och acceleration. Den eleganta designen gör att de skär genom vattnet utan ansträngning samtidigt som de ger dig en optimal sittställning för att effektivt kunna överföra kraften till paddeln. Sits och fotstöd kan justeras för en skräddarsydd passform. Dessutom erbjuder Viper-sortimentet en mängd personalisering på kanoten, så som färg, design och material, samt högklassig extrautrustning, till exempel transportfodral , fotrem, och vattenflaska mm. Allt som allt är Nelo Viper-serien ett utmärkt val för dem som söker både nöje och kondition på vattnet.

Nyheter - Nelo Viper 

De senaste Viper-modellerna har ersatt de gamla modellerna Vintage, Classic och Viper 48 och högre. Skrovformen har ändrats för alla dessa modeller (utom Viper 46). Detta ger många förbättringar av både dess design och funktionella detaljer, vilket gör det enklare att hitta en Nelo motionskajak som uppfyller dina förväntningar när det gäller hastighet, manövrerbarhet och stabilitet.

Nyhet 1 - förbättrad stabilitet

Den nya designen har sin lägsta punkt direkt under fotstödet. Detta ger en lägre sittposition med samma höjdskillnad mellan fötterna och sits. Med andra ord sitter du mer stabil men lika upprätt (Viper 46 har samma skrovdesign som tidigare).

Nyhet 2 - bättre glid och styrning

Den lägre sittpositionen ger bättre balans och möjliggör därför en skrovdesign som är mer optimerad för fart. Vattenlinjen är en aning mer indragen jämfört med tidigare modeller. Detta gör kanoten samtidigt lättare att styra rakt, speciell vid våghängning och i sidvind och sidvågor.

 Nyhet 3 - mer personalisering för din Nelo Viper

Alla Nelo Viper modeller finns nu i exakt samma materialvarianter som Nelo racing kanoter, plus A1-konstruktionen (glasfiber) som en enklare grundversion som ger dig mycket kanot för pengarna. WWR materialet rekommenderar vi i första hand om du letar efter en mångsidig motionskajak för allt från tuff träning till tur och tävling. Den är lätt, rätt styv och skovet har en Kevlar/kolfiber blandning som ger  den tillräcklig med flex så att du undviker skador vid grundstötningar. F, G  och SCS är racingvarianter som gör kanoten extra styv - läs mer om skillnaderna i Nelo materialklasser. E är en maratonvariant med extra lätt material i ren kolfiber.

Upptäck Nelo Viper

Jämför Nelo Viper modeller och hitta din nya träningsskajak.

×

Artikel:

Registrera dig för att få ett meddelande när den här produkten finns åter i lager.

Tack! Vi meddelar dig när produkten är tillbaka. Stäng