Fri frakt på paket från 500 kr | 30 dagar öppet köp

Har du frågor om våra surfskis? ➢ Ring oss på 0531-12540

har du frågor om våra kajaker? ➢ ring oss på 0531-12540

Träning & Coaching

Dietz teknikträning kajak

 

Teknikträning

En timmes teknikträning som delas upp i ca 45 min på vattnet och 15 min genomgång på land. Du tar med dig egen kanot eller surfski och egen paddel. Om du vill ha längre teknikträning är det bäst att du delar upp det i flera pass för att förbättra inlärningseffekten. Max två pass per dag rekommenderas.

Teknikträningen sker vid vår anläggning i Bengtsfors. Vi har direkt tillgång till vattnet med egen brygga. Det finns omklädningsrum och dusch. Plats och vägbeskrivning hittar du här.

Om du bokar långt i förväg behöver du inte oroa dig över hur vädret kommer bli. Du kan boka om, men gör det gärna senast två dagar i förväg. Det räcker att skicka ett mejl.

Pris/timme: 800 kr
Extra person: 200 kr

▸ Boka här

  

Konsultationer 

Boka en timmes konsultation och få råd i träningsrelaterade ämnen från Christian. Konsultationen kan ske på plats i Bengtsfors, via telefon eller via Skype. Följande ämnen kan behandlas utifrån dina personliga frågeställningar.

  • Träningsplanering
  • Träningsupplägg
  • Tävlingsförberedning
  • Tävlingsanalys
  • Kanotspecifik styrketräning

Pris/timme: 600 kr

▸ Boka här

 

Träna i Dalsland 

Vill du kombinera semester med träning i kanot eller SUP? Eller ska ni planera ett gemensamt träningsläger? Hos oss bor du i fräscha rum, med komfortabla bäddar, fullt utrustat kök. Sjöarna bjuder på omväxlande träningspass med rutter som lätt går att anpassa efter väder och vind. Efter träningen kan du koppla av i trädgården direkt vid vattnet i lugnt miljö och nära naturen. På kvällen kan du använda vår grillplats nere vid sjön, med eldstad och en av Dalslands vackraste utsikter.

När du bor hos oss har du gratis tillgång till vårt gym - direkt i huset. Gymmet är utrustat för kanotister - med bänkdrag, bänkpress, paddelmaskin och yta för gemensam träning av ca 8 personer. 

Vi har boende för upp till 9 personer, fördelad i en 3-rums lägenhet och en lägenhet för 2 personer. Alla rum har komfortabla sängar och tv. Bokningen sker på vår hemsida för kanotuthyrning och boende - bootshaus.se. Där ser du även tillgängliga datum.

▸ Boka här

 

×

Item:

Register to receive a notification when this item comes back in stock.

You're in! We'll let you know when it's back. Close