Fri frakt på paket från 500 kr | 30 dagar öppet köp

Har du frågor om våra surfskis? ➢ Ring oss på 0531-12510

har du frågor om våra kajaker? ➢ ring oss på 0531-12510

Tävlingskalender 2020 för kanot, stand-up-paddling och surfski

Paddelkalender 2020

Ny evenemang och tävlingskalender för paddling


Sveriges mest kompletta tävlingskalender för kanot, surfski & SUP

Efter ett års uppehåll ha vi publicerat en ny tävlingskalender för 2020. Kalendern innehåller tävlingar inom surfski, stand-up-paddleboarding samt kanotracing, med både kanot sprint och kanotmaraton. Vi vet alla att mycket kan ändras genom paddelsäsongen. Samtidigt försöker vi ha så korrekt och uppdaterad information som möjligt. Om du själv upptäcker fel eller vet om ändringar, så tipsa oss gärna, det hjälper andra att hitta korrekt information. 

Mycket mer information

Förutom tävlingar innehåller kalendern även information om workshops, läger, kurser och testdagar. Det blir mycket att läsa på en gång. Därför håller vi beskrivningen kort och du hittar istället en länk till varje evenemang för att få reda på mer information. Det går även att filtrera på tagg för att bara visa det som känns relevant för dig.

Få deltagare för ditt evenemang

Arrangerar du en SUP-tävling en kanotskola eller en paddelworkshop? I kalendern kan du själv lägga in evenemang som tävlingar, workshops, kanotskolor eller testdagar. Det får vara både ideella och kommersiella aktiviteter. Det som är viktigt för oss är att det är bra information och relevant för målgruppen - dvs paddlare som tränar och tävlar. Du kan registrera egna evenemang här.

Hitta nya sponsorer

Vi har tänkt ett steg vidare för att kunna skapa värde för dig som helhjärtat satsa på kanot, surfski eller SUP. Innehållet i tävlingskalendern finns även på en ny hemsida som heter www.paddelkalender.se. Här har du som elitidrottare möjlighet att lägga upp en egen profil! Så har du lättare att presentera dig för potentiella nya sponsorer eller få fler att följa dig på sociala medier! Du får länka till dig egen hemsida, en sida dör du är ‘featured athlete’ och dina sociala profiler. Lägg upp en egen idrottsprofil här.

Christian Dietz

Christian Dietz

×

Artikel:

Registrera dig för att få ett meddelande när den här produkten finns åter i lager.

Tack! Vi meddelar dig när produkten är tillbaka. Stäng