Fri frakt på paket från 500 kr | 30 dagar öppet köp

Har du frågor om våra surfskis? ➢ Ring oss på 0531-12540

har du frågor om våra kajaker? ➢ ring oss på 0531-12540

Träningsläger i Dalsland

Paket Dalsland

 

Träna i Dalsland 

Vill du kombinera semester med träning i kanot eller SUP? Eller ska ni planera ett gemensamt träningsläger? Hos oss bor du i fräscha rum, med komfortabla bäddar, fullt utrustat kök. Sjöarna bjuder på omväxlande träningspass med rutter som lätt går att anpassa efter väder och vind. Efter träningen kan du koppla av i trädgården direkt vid vattnet i lugnt miljö och nära naturen. På kvällen kan du använda vår grillplats nere vid sjön, med eldstad och en av Dalslands vackraste utsikter.

 

Träningsläger i egen regi

När du bor hos oss har du gratis tillgång till vårt gym - direkt i huset. Gymmet är utrustat för kanotister - med bänkdrag, bänkpress, paddelmaskin och yta för gemensam träning av ca 8 personer. Bilder på gymmet ser du här

Vi har boende för upp till 9 personer, fördelad i en 3-rum apartment och ett mini apartment för 2 personer. Alla rum har komfortabla sängar och tv. Bokningen sker på vår hemsida för kanotuthyrning och boende bootshaus.se. Där ser du även tillgängliga datum.

▸ Boka här

 

Boka boende med coaching

Du kan välja att boka till coaching när du bor hos oss. Priserna ser du under rubriken Single Sessions. För att boka till coachingen gör så här:

  1. Kolla ledigt boende på bootshaus.se
  2. Kontakta Christian och kolla att han är tillgänglig för önskad datum
  3. Boka på bootshaus.se

▸ Boka här

×

Item:

Register to receive a notification when this item comes back in stock.

You're in! We'll let you know when it's back. Close